Wil je graag TaiJi intensief en diepgaand oefenen in de natuur van het zonnige zuiden?

  • Mei 1: 18 mei tot 25 mei 2019 - Masterclass
  • Mei 2: 25 mei tot 1 juni 2019 - Masterclass

Schrijf in voor 15 december 2018 zodat de gite vastgelegd kan worden.

Aarzel niet en schrijf in, de plaatsen zijn beperkt !

De stages gaan door in St. Martin-de-Londres op een 30-tal km van Montpellier. Onze verblijfplaats is de “Bergerie du Bayle”, een oude hoeve die is verbouwd tot een sfeervol verblijf voor zo’n 31 personen. Er zijn 8 kamers voorzien voor 2 tot 5 personen met stapelbedden. Een meditatieruimte is eveneens aanwezig. Alle andere comfort, zoals douches, wasplaats en ingerichte keuken zijn voorzien. Oefenen doen we in de volle natuur op meerdere open plaatsen die omringd zijn door prachtige natuur en machtige eiken. Het maakt alles tot een totaalbeleving die al vele studenten blijvend heeft bekoord en hen ieder jaar weer terug doet keren naar St. Martin-des-Londres.

Programma

Zaterdag worden jullie verwacht vanaf 16 h 00 zodat iedereen zich kan inrichten en we goed uitgerust het seminarie kunnen starten.
Op zondag begint de dag om 08 h 00 met zuiverende en helende oefeningen of meditatie.
Na het ontbijt gaan we verder van 10 h 00 tot 13 h 00 waarin we op zoek gaan naar dieper liggende patronen in TaiJi.
Van 15 h 00 tot 18 h 00, na de middagpauze gaan we de vorm zelf uitdiepen, verbeteren en ontwikkelen.
En van 20 h 00 tot 20 h 45 zullen we de dag afsluiten met meditatie.
Op woensdag is er een halve vrije dag. We werken dan tot 12 h 00 en daarna is iedereen vrij en vul je de dag zelf verder in.
De laatste dag stoppen we om 17 h 00 zodat we het seminarie feestelijk kunnen afsluiten.
Op zaterdag vertrekt iedereen voor 10 h 00 weer naar huis.

Er wordt een masterclass georganiseerd die voor iedereen openstaat. Er wordt nadruk gelegd op hoe je de bewegingen en de houdingen precies uitlegt aan de studenten. De hele vorm wordt uitgelegd op die manier. De deelnemers aan dit seminarie krijgen een getuigschrift. De bedoeling is om het jaar daarop weer een masterclass te organiseren waar een diploma wordt uitgereikt.

Je kan uiteraard deelnemen aan meerdere stages.

Praktisch

  • De totale prijs voor de stage bedraagt 690 €. Volpension, behalve de avondmaaltijd op de vrije dag. In St. Martin-des-Londres of Ganges zijn er mooie en gezellige restaurants te vinden.
  • Een voorschot van 200 € wordt gevraagd. Pas na ontvangst ervan is jullie plaats verzekerd. Zoniet komt de plaats automatisch terug vrij. Het voorschot is niet recupereerbaar.
  • Wie een 2-persoonskamer wil, betaalt daarvoor 100 €/kamer extra.
  • Lakens kan je ter plaatse verkrijgen voor 5 €.

Een echte kok zal ons ontbijt, middagmaal en avondmaal ter plaatse verzorgen, we eten vegetqrisch. De keukenploeg help daarbij en verzorgt ook de versnaperingen. Het meeste werk zal door de keukenploeg worden gedaan maar wat hulp is altijd welkom bij het afruimen en afwassen. Tijdens de pauzes zullen we op het veld kunnen genieten van versnaperingen en fruit.

Vervoer: Via TGV, Ryanair, eigen wagen of carpooling raak je ginder. Laat dus ook even weten hoe je wenst te reizen. Als je plaats in je wagen hebt, meld dan hoeveel zodat eventuele carpoolers afspraken kunnen maken met elkaar. Het reizen regelen jullie zelf.

Let op : Mensen die hun niet deelnemende partner willen meebrengen kunnen dat uiteraard (voor niet-deelnemers is de prijs 400 euro). Diegenen die willen blijven voor een tweede verblijf zonder deelname, kunnen dat op voorwaarde dat er plaatsen open zijn. Deelnemers hebben hierop altijd voorrang.

Voor alle verdere informatie kan je mij altijd contacteren.

Inschrijven en informatie

Inschrijven kan bij Eddy. Zie wie ben ik en contact
Of even doorgeven op de lessen zelf

Betalingen

Bedragen te storten op
Europees rekeningnummer : BE 24 7310 0528 3138 -
BIC : KREDBEBB

Voorschot voor de stages:

  • Stages Mei 2019 – te storten voor 30 december 2018

Resterend bedrag voor de stages:

  • Stages Mei 2019 – te storten voor 15 maart 2019

Denk eraan:
Vermits er weer een aantal mensen waren die zich hadden ingeschreven en geen voorschot hadden betaald en last minute toch annuleerden is je plaats pas zeker als het voorschot op tijd is gestort! Zo niet gaat je plaats automatisch naar een andere deelnemer.

Belangrijk

Geef ook, via e-mail, even al jullie adresgegevens, telefoonnummers en e-mailadressen door zodat iedereen bereikt kan worden. Meld ook hoe je wenst te reizen en of je een 2-persoonskamer wil als echtpaar.