Wil je graag TaiJi intensief en diepgaand oefenen in de natuur van het zonnige zuiden?

Stages in Saint-Orens-Pauy-Petit

  • Mei 1: van 16 tot 23 mei 2020
  • Mei 2: van 23 tot 30 mei 2020

  • Aug 1: van 8 tot 15 augustus 2020
  • Aug 2: van 15 tot 22 augustus 2020

Waar

Een prachtig domein in Saint-Orens-Pouy-Petit nabij Condom (onder de stad Agen).
Alles is voorzien: 7 twee-persoonskamers (aparte bedden) met ieder een eigen badkamer en toilet, twee 3- of 4-persoonskamers met gezamenlijke badkamer en toilet. Elke kamer heeft airco en verwarming. Al de kamers zijn zeer ruim en mooi ingericht; beter dan in een hotel! Alles is smaakvol ingericht. Er is een zwembad en verschillende zithoeken en terrasjes. Ook wif1 is voorhanden. Ruime keuken en mogelijkheid tot buiten eten. Ook een mobilhome mag (plaats voor één) en een twee- tot drietal tenten mag ook. Voor deze mensen is er douche en toilet voorzien in het poolhouse. Kortom, een echte verbetering qua comfort. Alle moderne faciliteiten zijn aanwezig.De foto’s spreken voor zich.Vlakbij is ook een bos waar je kan wandelen en er zijn gelegenheden in Condom en Saint-Puy, op zo’n 10 km, waar je iets kunt drinken en eten op de vrije namiddag. Oefenen doen we onder de eiken en er is een buitenplatform waarop we kunnen oefenen en mediteren.We hebben volledige privacy.

Programma

Jullie worden op zaterdag vanaf 14 h 00 verwacht zodat iedereen zich kan inrichten en uitgerust het seminarie kan starîen op zondag. Het programma zal zoals gewoonlijk ter plaatse uitgehangen worden.
De laatste dag stoppen we om 17 h 00 zodat we het seminarie feestelijk afsluiten.
Op zaterdag vertrekt iedereen 0m 10 h 00 weer naar huis.

Er wordt een masterclass georganiseerd die voor iedereen openstaat.
Er wordt nadruk gelegd op hoe de bewegingen en houdingen precies aanvoelen. Er wordt veel aandacht besteed aan het energetische aspect. Deelnemers aan dit seminarie krijgen dan een getuigschrift.
Bedoeling is om na drie seminaries een diploma uit te reiken.

Je kan uiteraard deelnemen aan meerdere stages.

Praktisch

2-persoonskamer : 780‚- Euro
3-4 persoonskamer : 720,- Euro
Tent of Mobilhome : 700,- Euro
Eén-persoonskamer : 1.260‚- Euro

Onze kokkin zal ontbijt, middagmaal en avondmaaltijd ter plaatse verzorgen, we eten vegetarisch. Het meeste werk zal door de keukenploeg worden gedaan, maar wat hulp is altijd welkom bij het afruimen en afwassen.
Tijdens de pauzes zullen we op het veld kunnen genieten van versnaperingen en fruit. Dranken en fruit is altijd ter beschikking.

Vervoer:
Via TGV, Ryanair, eigen wagen of carpooling.
Laat dus ook weten hoe je wenst te reizen.
Als je plaats in je wagen hebt, meld dan hoeveel zodat eventuele carpoolers kunnen afspreken met elkaar. Het reizen regelen jullie zelf.

Routebeschrijving:
Het GPS-adres is: “Lieu dit Le Tuco” in Saint-Orens-Pouy-Petit
Rij tot in Agen en neem de D931 tot in Condom. Neem dan de D654 richting Saint-Puy. Rij ca. 7 km dan kom je voorbij Bérault, na 1,2 km het tweede baantje rechts. Daar sla je in en dan direct rechts sta je aan de poort van het domein.
Voor degenen die met de trein of vliegtuig komen: je kan vliegen naar de luchthaven van Agen of Toulouse. TGV tot in Toulouse en dan overstappen naar de trein naar Agen ofwel met de taxi naar de bestemming.
Agen is veel dichterbij qua taxi:
Taxi Agen - bestemming = ca. 45 km
Taxi Toulouse - bestemming = ca. 110 km

Let op : Mensen die hun niet—deelnemende partner willen meebrengen kunnen dat uiteraard (voor niet-deelnemers is de prijs 440 Euro). Maar: deelnemers hebben altijd voonang.

Voor alle verdere informatie kan je mij altijd contacteren.

Inschrijven en informatie

Inschrijven kan bij Eddy. Zie wie ben ik en contact
Of even doorgeven op de lessen zelf

Betalingen

Bedragen te storten op
Europees rekeningnummer : BE 24 7310 0528 3138 -
BIC : KREDBEBB

Voorschot voor de stages: 250 Euro

  • Voorschot stages Mei 2020 – te storten voor 31 december 2019, resterend bedrag voor 15 maart.
  • Voorschot stages Augustus 2020 – te storten voor 30 maart 2020, resterend bedrag voor 15 juni.

Denk eraan:
Vermits er weer een aantal mensen waren die zich hadden ingeschreven en geen voorschot hadden betaald en last minute toch annuleerden is je plaats pas zeker als het voorschot op tijd is gestort! Zo niet gaat je plaats automatisch naar een andere deelnemer.

Belangrijk

Geef ook GSM-nrs en e-mailadressen door zodat iedereen bereikt kan worden. Een lijst met alle deelnemers zal jullie op voorhand worden gegeven zodat jullie met elkaar kunnen afspreken, in verband met carpooling en/of treintickets. Meld ook hoe je wenst te reizen.